Skip to content

FREE SHIPPING IN SWEDEN ABOVE 500 SEK

SHIPPING TO EU

SECURE PAYMENTS 

About Meyenberg.

Air is for all. The dream is your own.

Meyenberg är sprunget ur kraften att tro på en idé och skapa förutsättningarna för att löpa linan ut. Kartlägga livets erfarenhet och lärdomar för att sen helt lita på dem och på övertygelsen att kunna få någon att känna något. Utöver det vanliga.

Meyenbergs tvålar är veganska och innehåller naturliga och väl utvalda ingredienser. Helt fria från sulfater och parabener, såväl som ftalater och mineraler. Flaskor är gjorda av 100% återvunnet material. Vissa saker är omöjlig att värja sig mot. The beauty of a rainbow. Klimathot. Orättvisor. Ett krossat hjärtas svallvågor. Elden på insidan slåss med känslan av att ha en för trång skjorta. Vi bor på samma planet du och jag. Just nu det enda vi har gemensamt.

Vi tillverkar våra produkter i Frankrike, där tradition och hantverk inom tvålindustrin är grundat i otaliga generationer. Där utveckling och kreativitet aldrig stannar. Där kulturer alltid krockar. Där tålamod, styrka och mod värdesätts. Där passionen lever, där världsmetropoler och landsbygd har en jämlik attraktionskraft i våra drömmar. Där skapar vi Meyenbergs tvålar.

Vårt ursprung finns i Schweiz, vår själ bor i Sverige och hjärtat är i Norge. Och det slår dubbla slag för Singapore. Alla pusselbitar förenas i produkterna vi tagit fram där sensorikutveckling i Västra Götaland gått arm i arm med designprocesser i Skåne, där ordflätor och screentryck analyserats med likvärdig precision, där arbetslivserfarenhet inom inredning korsats med doftexperternas arbete i Grasse. Vi är ett bra team som sammansvetsats under en spännande tid. Berusande och flyktig.

Meyenberg is my name. Meyenberg is my mountain. And my rainbow. 

Now also my brand of soap. And courage.

/ Ida Meyenberg.
Founder