Skip to content

FREE SHIPPING IN SWEDEN ABOVE 500 SEK

SHIPPING TO EU

SECURE PAYMENTS 

Villkor

Företagsuppgifter

Företagsnamn: Meyenberg Sweden AB 

Organisationsnummer: 559322-2903

VAT no: SE559322290301

Adress: Rödgatan 44a, 42165 Västra Frölunda

E-post: hello@meyenberg.se

Beställning 

Samtliga priser är angivna i SEK, NOK eller EUS och inkluderar vid försäljningstillfället gällande mervärdesskatt. Frakt ingår vid köp över 500 SEK. För att genomföra ett köp på www.meyenberg.se krävs det att du är över 18 år. Genom beställning på meyenberg.se godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges nedan och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse och kvitto till din e-postadress. Är det något fel i orderbekräftelsen eller om du inte mottar någon kontakta oss på hello@meyenberg.se Vi rekommenderar att du sparar orderbekräftelsen för att underlätta eventuell framtida kontakt med vår kundservice. Bekräftelsen utgör också ditt underlag på att du genomfört köpet.

Betalningsalternativ

Klarna erbjuder en rad olika betalningsalternativ: Swish, kortbetalning, faktura, kontokredit eller direktbetalning via bank .Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av Meyenberg.

Ångerrätt och reklamation

Privatkunder har enligt distansavtalslagen (enligt Konsumentverket) rätt till 14 dagars ångerrätt. Men hos Meyenberg  har du alltid 30 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar efter det att du har tagit emot varan. Förutsättningen är att varan är i samma skick som du mottog den.. Öppnade och/eller använda produkter återtas inte på grund av hälso- och hygienskäl. Vid utnyttjande av ångerrätt/öppet köp står kunden för returfrakten. För att utnyttja ångerrätten kan du maila till hello@meyenberg.se.

Observera att vi  måste godkänna returen innan du skickar tillbaka paketet.

Ansvarsbegränsning

Vi tar inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten. Vi accepterar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut.

Frakt

Alla beställningar behandlas inom 1 till 2 arbetsdagar (exklusive helger och helgdagar) efter att du lagt din order och mottagit din orderbekräftelse via e-post. 

Du kommer att få ett nytt meddelande när din beställning har skickats.

Det kan uppstå potentiella förseningar som ligger utanför vår kontroll. Vi kommer dock att hålla dig informerad om detta inträffar.

Retur

Vi har 30 dagars returrätt, vilket innebär att du har 30 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara. För att vara berättigad till retur måste din vara vara i samma skick som du fick den. Hör av dig till oss på hello@meyenberg.se så hjälper vi dig med retursedel och återbetalning.